laat verslagje v tijdje geleden ... - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Farah Lisabeth - WaarBenJij.nu laat verslagje v tijdje geleden ... - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Farah Lisabeth - WaarBenJij.nu

laat verslagje v tijdje geleden ...

Door: farahlisabeth

Blijf op de hoogte en volg Farah

08 April 2010 | Australië, Melbourne

Een goeie week geleden hebbek dit geschreven maar nog niet online gezet. Bij deze dus nen update :)

Helaas, de droom in Fairhaven is voorbij :( We zijn dinsdagmiddag truggekeerd. Twas plots nogal hectisch eigenlijk. We vertrokken daar rond 14u, waren rond 16 u thuis. Ik nam dan de kids voor mijn rekening terwijl Chris en Gabby boodschappen deden het hele huishouden wat organiseerden. Om 18u30 moest ik al in de gym staan voor de training dus alles ging rush rush - snel! Gelukkig mag ik nu al met de auto rijden want mijn fiets moest nog geïnstalleerd worden (lichten enzo) Het stretchen ging enorm moeilijk. Erg stramme spieren van mijn toertje dak had gelopen op het strand! Nja, logisch zeker als je in jaren geen loopschoenen meer hebt aangehad :p (lees: Toer van boer ! haha)

Gisteren wijselijk een rustdag genomen om de spieren trug op z'n plooi te laten komen. Twas zwaar genoeg om me de hele dag met Freddie en Henri bezig te houden!

Vanavond bennek dan gaan zwemmen int verwarmd openluchtzwembad een km verderop. Maar amaai wi! Wel de lastigste kilometer dak ooit heb gefietst! Kmoet over "Glenferrie Hill" en da is zoooooo steil bergop! Kwas gjil buiten adem en kmoest nog beginnen zwemmen hihi.