"Heaven"
Door: farahlisabeth
Blijf op de hoogte en volg Farah
03 April 2010 | Australië, Fairhaven
Kwa vaneigens de tickets vergeten dus ke nog were naar huis mogen lopen, kzat al biekan ip den tring. Daarmee stonnek in 12 min int centrum van Melbourne (Flinders Station). Khad met Emma afgesproken op 't kruispunt van Bourke en Swanston St. en zijn dan x gan eten in Cookie. Superleuk restaurant/bar maar we moestan aan de bar eten want alles was geboekt tot 22u30! 't Eten was heel lekker en kwam vlug dus we waren schoon op tijd in het Regent Theatre. Schitterend gebouw! Met magnifieke lusters aant plafond en tpodium was prachtig aangekleed. Tverhaal snapte ik ma laat :p maar de muziek was PRACHTIG (Andrew Lloyd Webber) Memories ... wereldberoemd! om 23u wast gedaan en bnnek rchtstreeks naar huis gegaan want kmoest weer vroeg op de dag erna.
Vrijdagmorgen om 8u begonnen met "werken". Ik hield me bezig met de kindjes terwijl Gabby en Chris bagage pakten en de auto vulden. Twa lik da we voor weken weggingen :p Ik mocht van voor zitten omdak altijd missselijk wordt langs achter tussen de 2 kinderstoeltjes.
Efkes file gehad onderweg naar Fairhaven (rond Bells Beach, waar dit weekend een supergrote surfwedstrijd is) maar jeezes, het huis en het uitzicht maakten alles op slag goed! Million Dollar View (letterlijk, als je de aankoopprijs van het huis zou weten!)
Poppy heeft me meegenomen op rijles! Amaai, toch wel aanpassen zu! Stuur rechts, links rijden, links zit "vitessestok" alhoewel dat nen otomatik is, dus ge moet da enkel bezigen vo te veranderen van vooruit (D) naar achteruit (R) of parkeren (P). Enja, ne Range Rover is toch wel anderen dei dan min Fordje hihi.
We zitten hier aan de wereldbekende "Great Ocean Road". Schitterende uitzichten op het strand, de golven, sjieke huizen, vuurtorens. Hier zou ik wel kunnen leven! Ze hebben hier zelfs een Surfclub (Home And Away ... :p) Alhoewel dat wa warmer mag zijn. Surfen zit er voorlopig niet in want kheb nergens een wetsuit kunnen lenen. En kopen,da loopt toch wel een beetje op...
De surfcondities zijn ook niet echt goed, sterke onderstroom en eeen wind die pal op t strand blaast, verre van ideaal! (Hah, ik klinke nu lik nen pro :p)
Twas Goede Vrijdag dus ebben we vis gegeten. Smiddags zalmquiche en 's avonds heerlijke paella! Ik moesten wachten om te gaan slapen tot den allerlaatsten want er zijn geen bedden genoeg en dus slaap ik op de slaapbank in de salon. Kdacht dat da wel in orde ging zijn maar da viel redelijk tegen. De zee was enorm luid vanacht en mijn rug is echt gekraakt. En om 5u wast gank, Sebi was wakker en dus was iedereen wakker :p Gedaan met slapen. Ben nog wa blijven soezen maar da ging nie al te best met Henri, Sebi en Alex rond mij. Om 6u30 dan maar opgestaan en heerlijk ontbeten => Hot Cross Buns. Da zijn lekkere broodjes die ze hier enkel verkopen rond Pasen. Soort sandwiches met kaneel en rozijntjes. In de voormiddag dan met Poppy en Gigi tot in Lorne gereden (Ik aan stuur !!) Wat rondgelopen op een marktje en gespeeld met de tweeling op het speelplein. Tegen lunchtijd truggekeerd naart huisje en hier zit ik nu. Heerlijk relax in de lounge-zetel met uitzicht op de oceaan ... surfers in het water en het zonnetje dat probeert door te breken.