Echuca!!! - Reisverslag uit Echuca, Australië van Farah Lisabeth - WaarBenJij.nu Echuca!!! - Reisverslag uit Echuca, Australië van Farah Lisabeth - WaarBenJij.nu

Echuca!!!

Door: farahlisabeth

Blijf op de hoogte en volg Farah

16 Maart 2010 | Australië, Echuca

Donderdag 11 maart 19u30

Kaketoes! Kaketoes! Kaketoes! Overal kaketoes :D
Kzit op het balkon van dé enige echte Irisch Pubin Echuca, de zogehete "Shamrock". Kzie en khoor de kaketoes rondvliegen, k ruik hoe Sophie en Cameron het avondeten aant klaarmaken zijn, khoor de muziek van de pub beneden die nu wat luider gezet wordt ... De dag in Echuca loopt ten einde maar ik vond hem schitterend!
Cameron (de broer van Gabby) is getrouwd met Sophie en samen hebben ze een zoontje, Oscar. Manon is de dochter van Cam uit een vorig huwelijk. Cameron was deze namiddag mijn gids hier. Hij huurde een bootje en voer me rond op de Murray-rivier die helemaal doorloopt tot in Adelaide. Hij toonde me de oude boten die met een soort waterrad zich verplaatsen door het water. Vroeger was dat dé manier van handel voeren maar nu varen ze enkel nog uit voor toeristen. De "Hero" is volledig opgeknapt door een vriend van Cam in authentieke stijl, alles handgemaakt.
We legden aan in een kreekje en wilden bovenop de heuvel een wijntje drinken maar Cameron gaf toe dat de wijn daar eigenijk niet lekker was en hij bestelde dan maar voor zichzelf een Heineken ... HAHA! Ik nam een Stella :D nogal duur maar hij trakteerde. Hij smaakte toch nie zo lekker want ze brouwen da hier lokaal. Maar twas t idee da telde!
wow, het geschreeuw van de kaketoes wordt echt luider met de minuut!
We voeren terug en kregen van de verhuurder van het bootje nog een drankje aangeboden. Ik nam wijselijk een watertje na die 33-er onder de schroeiende zon! Cameron toonde mij nog een idylisch plekje bij het water, hier komen mensen naartoe om te trouwen ^^.
Terug bij de pub nam ie me mee voor een lekker spaans wijntje wat verderop. Ondertussen kwamen Sophie, Oscar, Gabby, Freddy en Henri terug van het speelpleintje verderop en toen kwamen we terug naar de pub. En hier zit ik nu te schrijven.

Om even een beeld te scheppen van de familie: (en hun imposante auto-collectie)
Gabby: nagelnieuwe witte Nissan Murano
Chris: babyblauwe Vespa :p
Gigi (=Jenny): grijze Range Rover
Poppy (=Ron): grijswitte Porsche Cayenne + zwarte Porsche Carrera
Grandpa (=John): Lexus
Grandma (=Cath): BMW
Cameron: vetten BMW + een boot samen met de andere broer van Gabby =>Nick
Kben dus redelijk goe terechtgekomen hier :p
Tijd nu om te gaan eten en de muggen buiten te laten. Het weer is schitterend!!! Doei doei xxx

• 16 Maart 2010 - 11:51

Kimara:

Ik wil ook een boot en ik wil ook 30 graden!!!

JALOERSSSSS :p

x

• 16 Maart 2010 - 21:05

Debbie:

Jaman, de poppy met 2 porschen, jawadde dadde :p Hoho g'eit da daar echt getroffen!!
    En zo warm, ooh zo leuk allemaal!
    En eindelijk diertjes gezien, kaketoes :D Hihi

Jeun je daar nog Faar, kverlang al noa jen volgende avontuur :D hihi

Aj een home-and-away-personage tgkomt, vraag ne foto ééé!! :D xx Dikke kus